Blog Detail

24 juli 2017

Kalk voor uw gras

Sed interdum, lectus sed accumsan luctus, quam elit molestie mauris, sed finibus nulla quis elit.

Elk gazon heeft kalk nodig. En op een zure grond groeit gras niet goed. Mos en onkruid nemen de overhand en er komen kale plekken in het gazon. In plaats van mooi groen is het gazon meer geel van kleur. Kalk strooien maakt de grond minder zuur. Hierdoor is het gras beter in staat om meststoffen op te nemen, waardoor het beter groeit en mos minder een kans krijgt.
Dus vergeet het niet deze maand!

4 Comments

 1. garden
  (25 juli 201702:42)

  Nam in erat leo. Nunc posuere, dolor at facilisis fringilla, leo tellus varius velit, vel suscipit lacus libero eu diam. Curabitur vel mollis quam. Pellentesque at venenatis dolor. Etiam vulputate vel metus eget venenatis. Curabitur vitae turpis ac felis pellentesque euismod eu eu velit. Sed ac cursus nisl, dignissim finibus risus.

 2. Jennifer Lopez
  (25 juli 201702:43)

  Nam in erat leo. Nunc posuere, dolor at facilisis fringilla, leo tellus varius velit, vel suscipit lacus libero eu diam. Curabitur vel mollis quam. Pellentesque at venenatis dolor. Etiam vulputate vel metus eget venenatis. Curabitur vitae turpis ac felis pellentesque euismod eu eu velit. Sed ac cursus nisl, dignissim finibus risus.

 3. Jennifer Lopez
  (25 juli 201702:44)

  Nam in erat leo. Nunc posuere, dolor at facilisis fringilla, leo tellus varius velit, vel suscipit lacus libero eu diam. Curabitur vel mollis quam. Pellentesque at venenatis dolor. Etiam vulputate vel metus eget venenatis. Curabitur vitae turpis ac felis pellentesque euismod eu eu velit. Sed ac cursus nisl, dignissim finibus risus.

 4. garden
  (25 juli 201702:45)

  Nam in erat leo. Nunc posuere, dolor at facilisis fringilla, leo tellus varius velit, vel suscipit lacus libero eu diam. Curabitur vel mollis quam. Pellentesque at venenatis dolor. Etiam vulputate vel metus eget venenatis. Curabitur vitae turpis ac felis pellentesque euismod eu eu velit. Sed ac cursus nisl, dignissim finibus risus.

Comments are closed.