Over ons

De kleine Tuinman

Na een goed idee volgt een duidelijk plan. Daarna starten we pas met de aanleg van uw nieuwe tuin. Samen met u kijken wij eerst of uw droomtuin realiteit kan worden. Daarbij combineren wij uw ideeën met onze kennis en ervaring en houden we natuurlijk ook rekening met uw budget en het onderhoud van de tuin.

Bent u helemaal tevreden over het tuinontwerp? Dan beginnen wij met het realiseren van uw droomtuin. Natuurlijk wilt u ook na de aanleg optimaal van uw tuin blijven genieten. Wij komen daarom regelmatig even langs om te kijken of alles nog steeds mooi groeit en bloeit. Als er onderhoud nodig is dan melden wij dat aan u. U kunt er ook voor kiezen om het volledige onderhoud door ons te laten verzorgen. U heeft dan zelf niet het werk aan uw tuin, maar hoeft er alleen nog maar volop van te genieten.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zoeken u graag op om uw plannen voor uw tuin uit te werken.

52

PROJECTEN AFGEROND

52

TEVREDEN KLANTEN

30

BOMEN GEPLANT

 • September 2017
  Bedrijf opgestart
 • 28 september 2017
  Eerste grote opdracht
 • 18 december 2017
  Cursus beregeninginstallaties
 • 16 januari 2018
  Cursus tuinprofessionals

Tuinontwerp

Na een goed idee volgt een duidelijk plan. Daarna starten we pas met de aanleg van uw nieuwe tuin. Samen met u kijken wij eerst of uw droomtuin realiteit kan worden. Daarbij combineren wij uw ideeën met onze kennis en ervaring.

Tuinaanleg

Bent u helemaal tevreden over het tuinontwerp? Dan beginnen wij met het realiseren van uw droomtuin. Natuurlijk wilt u ook na de aanleg optimaal van uw tuin blijven genieten.

Tuinonderhoud

Heeft u geen groene vingers of kunt u zelf niet meer in de tuin werken maar wilt u wel graag een goed onderhouden tuin? Wij gaan graag voor u aan de slag!

Neem contact op

Uw creatieve hovenier voor een mooi tuinontwerp, uw groenonderhoud en snoeiwerkzaamheden!