Tuinontwerp

TUINONTWERP

Het is uiteraard belangrijk om vóór de aanleg van een nieuwe tuin een duidelijk plan te maken. Zonder goed plan zal de tuinaanleg waarschijnlijk geen succes worden. Dit doen wij graag samen met u! Door uw wensen en onze kennis samen te voegen komen we tot uw ultieme droomtuin waar u nog jaren van kunt genieten.

Uw eigen tuinontwerp
Voor het tuinontwerp komen we eerst samen om alle wensen door te bespreken. Bent u opzoek naar een tuin vol met planten en een grote vijver of juist een tuin met veel bestrating. Vindt u het prettig in de tuin te werken of wilt u juist een tuin met zo weinig mogelijk onderhoud? Zodra we deze wensen hebben besproken zullen wij voor u een passend tuinontwerp maken.

Uw tuinwens wordt realiteit!

Een tuinontwerp kan worden geschetst in eindeloos veel verschillende stijlen. Een klassieke tuin, een moderne tuin of een natuurtuin. Misschien heeft u wel kleine kinderen die ruimte nodig hebben om in de tuin te spelen. Of droomt u al jaren van een heerlijk loungehoek waar u al uw zomeravonden kunt doorbrengen? Ons hoofddoel is om aan al uw wensen te voldoen zodat u zich 100% thuis voelt in uw eigen tuin!

Vertellen

Tevreden klanten

Ons gemaakte werk

Recente projecten

Hierbij een overzicht van een aantal afgeronde projecten. Deze projecten laten zien wat er allemaal mogelijk is in een tuin.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact op!